torsdag, augusti 31, 2006

Blues brothers


Jag är sjuk. Det är anledningen varför jag inte skriver. Jag sitter ju bara hemma och har tråkigt så vad finns det att skriva om? Lyssnar rätt mycket på Blues Brothers när jag är sjuk. Man blir glad av de och dem e grymma. Imorgon ska jag till skolan klarar inte en dag till hemma, men ska till farbro doktorn så han kan berätta för mig att jag är frisk, hoppas jag. Imorgon ska vi på grodyngeljakt eller något sånt i skolan så de vill jag ju inte missa. Kommer nog bli intressant. Men det är morgondagen, nu ska jag föröska aktivera mig. Poljubac på er alla friska laners.

torsdag, augusti 24, 2006

Ballerina med hallonsmak

Idag var de lära-känna-dag. Och frågan är vem som är så dum att han går 5km för att sen glömma att gå i mål och när han väll går i mål så vinner han inte? Ähh vad fan, jag tar på mig den. Man behöver inte alltid vinna men jag var värd det. Fast Jesper i min grupp kallade Singoalla för "Ballerina med hallonsmak" detta sänkte vårat lag, men sånt händer. Trots att min grupp inte vann så har jag ju lärt känna några, vilket dagen gick ut på. Och om det är någon som frågar efter den underbara lagledaren över grupp 3. Så tro det eller ej, men det är jag.

onsdag, augusti 23, 2006

Otros lado trasero - början

Offside var sjukt rolig precis som jag trodde. Om du inte har sett den så gör de för de är värt de. "fucking skates!" säger jag bara. Idag började skolan också, ganska så lattjo. fick massa papper som alltid. Vi ska ha lära-känna-dag imorgon med de nya ettorna, kan nog leda till några glada skratt. Efter skolan så åkte jag in till stan och köpte ett ps2 eftersom mitt var trasigt. Hittade de ultimata spelet "GAUNTLET" som jag har till nintendo 64., för bara 80 släng. Har nog lagt ner ca 500 timmar på detta spel i början av högstadiet. Jag och Jesper, tillsammans var vi oslagbara. Har kommit på en rolig filmidé som jag nån gång ska göra. Filmen kommer heta "otros lado trasero" och utspelar sig på en hårig mansstjärt, mer kan jag inte säga. Det var de, skolan är igång jag har lite roligt att göra hemma, hoppas bara att ettorna inte är blyga små rädda töntar imorgon på lära-känna-dagen. Poljubac på er alla, poljubac

Här är en grym film gjord av en kille som heter Jelle van Dun.


måndag, augusti 21, 2006

Täppt i nätan

Har inte skrivit på ett tag eftersom jag har varit ute och seglat. Jag orkar inte skriva om resan men tänkte att om jag får tråkigt någon dag ska jag sitta och redigera ihop något med alla filmsnuttar och kort som tagits. Har ändrat lite på bloggen för jag har varit sjuk och kände för de. Finns inte så mycket att göra när man är sjuk. Ska för hoppningsvis se på bio imorgon, den nya filmen, Offside. Verkar skitbra eftersom de är en så kallad "smala sussie" film, och smala sussie är rolig. Imorgon ska jag förhoppningsvis hämta en tv hos mina kusiner som jag ska ha i mitt rum, behöver ett nytt tv-spel också eftersom mitt har varit trasigt i ungefär ett år. Idag är de premiär för "My name is Earl" denna enda roliga serien på tv3. Vi får se hur de går med bio, tv-apparater och tv-spel.

onsdag, augusti 16, 2006

staden på dagen

Va inne i stan med min far och Jesper för att köpa regnställ, vilket jag gjorde. Efter satte vi oss på avenyn för att äta lunch. Då hörde jag den gnälligaste jävla sura tant jag någonsin hört. Hon blev arg för att servitrisen frågade: Har du de bra? Hon började gnälla på servitrisen för att hon var artig, hur störd som helst. Hon gnällde också på för dyrt vin och massa saker. Hon kanske hette citron i mellannamn. Ett annat uppdrag var också att köpa lite roliga serietidningar, så vi drog till seriehörnan. Köpte 5 larson för att slå på stort, så nu är jag glad. Så sjukt go humor i larson. De var allt vi behövde så vi åkte hem.

Jag fick min belöning för affischerna idag. Jag fick välja en t-shirt som de skickade hem till mig och nu sitter jag här och myser i min fina belöning. Så här ser den ut,svart med ett grönt märke, ganska så nice :)

tisdag, augusti 15, 2006

nintendo 64


Idag så spelade jag Zelda på mitt gamla Nintendo 64. Det var ett tag sen sist. Inte världens bästa eller roligaste spel men tidsfördrivande. Ea och jesper kom ut sen och hjälpte till med att hitta på något. Vi gick och tog en fika ute i naturen eller marstrandsön som vissa kallar den. Träffade Charlotte i kiosken, hon var väldigt glad och trevlig för de var inga andra gäster där, och det var hennes sista dag. Jag vill bada men det är kallt, tänkte bada inomhus på båtellet ska bara hitta någon att bada med. De löser sig nog. Ska nog spela TV-spel hela natten för jag är en riktig laner :) Pusshej

söndag, augusti 13, 2006

Monopol och Looptroop

Monopoldagen. Det var igår. Regnet öste ner och Jag, EA och Erik satte oss för att spela lite hederligt monopol. det tog ca 3 timmar innan jag kunde ta hem segern efter en lång och hård slutstrid med EA. Erik var ute ur spelet för längesen. Vi spelade lite nintendo också där Erik utklassade oss totalt, men det var ju hans spel. När vi skulle hem så bestämde jag och EA oss för att packa in våra långa brädor i soppåsar och åka så hem, det blev så jäla tufft, men fick packa upp den idag för de luktade lite mögel.

Jag åkte då till Jesper där hans lillebror Jonas hade konfirmation, fick träfa alla 08-släktingar. Stannade inte länge för vi skulle in till Lopptroop konserten. Det var jag, jesper och hanna kusin. Plus ALLA andra. Looptroop var grymma och det regnade inte, så mycket. Såg konserten, gick till McDonalds och åkte hem. end of the day.

fredag, augusti 11, 2006

Regn jävla regn


Idag var vi inne i slottskogen och testade massa brädor. det var Longboard.se summertour. en bräda var täckt med konstgräs och ett hål, den skulle man spela golf på, lite coolt så. vi lyckades åka 5 pers samtidigt på denna bräda, nytt rekord. Sen började regna, så sjukt jävla mycket så att vi blev genomblöta, inte så kul. Då drog vi hem. Tog ett tag att komma hem för det tåg vi skulle ta åkte inte för att det hade slagit ner en blixt i Ytterby. Ganska så coolt!

När jag kom hem kom min syster med den nya bilen, mycket onördigt köp tycker jag, men bra att ha att övningsköra i. Lagade också min cykel idag mer har jag inte hunnit. Pusshej!

torsdag, augusti 10, 2006

Vågar du?

Här är en film som inte hette duga, Det är nämmeligen en Pepsi Reklam som vi kallart "Do you Dare". Smaka, spotta och njut. Puss sluss.

Lägg märke till tajmingen med rip it off i låten och öppningen av burken.

tisdag, augusti 08, 2006

Rullstols Rugby

GBG-kalas eller EM-fest kalla de vad du vill men jag var inne och kollade läget igår. Gratis saker är alltid trevligt och det fanns mycket, men den klart roligaste grejen var Rullstols Rugby. Det var sjukt kul och det roligaste var när vi bytte ut Jesper mot en liten Italiensk tjej som var hur grym som helst. Vi spelade mot N Unit, tre som killar som sa att "Svarta är bäst på allt". Det var så roligt så jag ska in idag också. Det kommer komma upp lite bilder och filmer från dagen så småningom.

Köpte även ett The Shins album, som var grymt bra. Tycker jag då, kanske inte alla andra tycker. Satte också upp Longboard.se summer tour affischer som är den 10-12 augusti, lite smygreklam. Det gick bra satte nästan upp alla, lite överallt.

lördag, augusti 05, 2006

Tottas Bluesband

Satt och blädrade igenom min mammas gamla skivor och hittade denna godingen. Totta's bluesband compilation boogie. Underbar skiva, tycker jag i alla fall. Lyssna på totta och hans band om ni får chansen.

tisdag, augusti 01, 2006

Miel Pops och Handskar

Jesper är hemma, jag har fått ny säng och jag har äntligen orkat göra mina longboard handskar klara. Ja, Jesper har kommit hem och han hade varit bäst på att surfa så de var ju kul, fick lite Miel Pops av honom också. Smakade mycket gott. Har även fått min mammas säng, den är 140 cm så nu blir det lite lättare att sova två. Longboard handskarna är klara också, så sjukt coola men kommer nog inte hålla så länge, den dagen den sorgen.

Det är ju EM-fest snart, ganska töntigt namn. Men det är mycket kul som händer. Tänkte lyssna på band på frihamspiren som bland annat I'm from barcelona. Om någon vill hänga med så säg till. Tänkte även göra en klassiker, brukar kalla den "gå runt på stan och prata med massa folk som du aldrig har träffat för att se vad dom säger". Får man också hänga med på om man vill. Tänkte även gå till Heden för att väcka barnet inom mig. Ju mer folk desto roligare så häng med för kattsingen. Aja, de var de. Köp lite Miel Pops och smaska på nu när det är lite regnigt. Ha de spade.

Ps. Det finns en kille som heter Spade i efternamn. Lite kul sådär, roligt var de, ahh kul men kul var de.