tisdag, juni 27, 2006

Andrea är hemma!



Idag är jag glad :D Andrea har kommit hem från Irland och livet leker. Idag har jag inte gjort så möe. Andrea sov över här och det var mysigt, jag har också varit på tippen. Ganska så lajbans!

Hmm vad har jag gjort mer? Igår så shoppade jag en telefon, det behövdes verkligen för min gamla var seg som stryk. köpte en simpel och enkel behöver ingen jävla 3-telefon som alla fjårtisar har. Efter det åkte jag hem till Andrea, som jag har saknat. Annars gjorde jag inget speciellt alls. Italien vann (SKIT!) och Ukraina vann (helt ok).

Okej det var de, nu sitter jag och lyssnar på musik och njuter.

lördag, juni 24, 2006

En liten film om mig

Här är en film om mig, av mig. Hoppas det ska smaka.

Midsommar

Nu är det dags att skumma över midsommarafton. den var lyckad, de må jag säga. Började att jag vaknade på landet och laddade inför midsommarpokalen (en tävling). Alla grannarna tävlar och vi vann som vi gjort de senaste 4 åren. Alla dessa tävlingar Mads, det är därför vi snackar så go vinst med dig. En liten ploj bara. Vi dansade också runt stången, som jag byggt hemma i trädgårn. Möllenö!

Efter tävling och maten ( sill är inte gott) så åkte vi till Dyrön för att umgås med massa vänner. Det var rätt många där, både kådebor och ytterbybor. Trevligt, ah kul var det, mycket mysigt. Där så grillade vi, drack öl och dansade. Ett sletet gammalt dansband spelade på bryggan så vi dansade järnet, sångaren var grym( fet med cowboyhatt). Vi dansade i flera timmar och sen gick vi hem. Vi spelade lite fotboll också runt halv ett, mitt lag vann för jag är släkt med Zlatans bästa kompis kusins mammas dotterbarns granne, han med hunden. Kalla mig Köngen!

Det var de, alla mina finter och tricks gjorde mig lite seg så jag gick och la mig i våran segelbåt och somnade.

Här kommer lite bilder på midsommarfirandet. Pusshej!

torsdag, juni 22, 2006

Brädgosse


Denna lilla fina bild kommer från min egen kreativa hjärna

Hej allihopa! Solen skiner och livet leker förutom att jag inte kunde sova. Det bygger hus bredvid vårat och borrar som FAN! Men, men vem behöver skönhetsömn när man redan är vacker. Ähh skämt åt sidan, bara en liten ploj.

Okej idag ska jag till landet men väntar på min kusin som ska med. Vi ska ta båten upp för det är strålande väder, hoppas det är lika fint imorgon (midsommar för den som inte vet). Som sagt i tidigare inlägg så ska jag fira midsommar först på landet och sen på Dyrön med ett gäng kompisar, kommer bli ganska så nice!

Vill bara säga det att longboard är väldigt kul för den som inte upptäckt det. För den som inte vet vad det är säger jag, fuckineun! Jag är själv en "brädgosse" som jag kallar det för man "brädar", INTE skaetar! Aja det var de, om nån vill ta sig en titt finns ju alltid: http://www.longboard.se/ en bra sida för den som gillar fart och fläckt, aj det lät lite bögigt :D

Men ta er en titt för det är värt de. Pusshej

Salami Production


Detta är Salami Production och det är jag. Jag tycker Salami är både roligt och gott, så jag tänkte göra det lite till min grej. Hoppas det är okej och att ingen känner sig kränkt, för det är inte mitt fel om DU ser ut som en salami.

Du kan också lägga märke till att om det står Made by Miel eller nått liknande i hörnet så är det jag som har gjort den, bra att veta.

Hoppas att ni som läser tycker det är kul och fortsätter hälsa på Pusshej!

Lönecheck, mumma!

Idag var sista dagen på mitt tillfälliga jobb som assistent hos min far och jag har tjänat hela 1700kr på 3 dagar. Det är kanon! Idag har vi åkt runt en jävla massa och pratat med olika gubbar/tanter.

Vi var på hotell Sjögården i Ellös som min fader äger med sin kompis (Bengt). Här var vi och pratade bara, hur kul som helst, nääh! Det ska tilläggas att jag har praoat på hotellet i 1 vecka med Jesper "Blondie" och Hannes "Lång" i 8:an, det var sjukt kul för vi spela tv-spel, bada i poolen och fick bo där hela tiden. Vi arbetade också en del faktiskt.

Tillbaks till nutid och jobbet. Vi var också lite i Göteborg men det orkar jag inte berätta om. Annars har det inte hänt så mycket kul. Min kusin kommer hit imorgon och jag ska träna skiten ur honom :D paddla, fotboll, segla och massa annat kul. Ska till vårat sommarställe (landet) imorgon också, ligger på tjörn. Sedan är det middsommar som ska firas hos Gillis på Dyrön men det får jag krafsa ner nån annan gång. Har ingen dator med till landet och kan därför inte skriva, men, men. Jag är strax tillbaka, åter till studion. Pöss för kattsingen!

PS. När vi var på sjögården så satt jag och skissade lite, det blev en hand som stod i blod (vet inte varför), nu har jag i alla fall gjort denna hand på datorn och hoppas det ska smaka.

tisdag, juni 20, 2006

Asså dy vad Excel

Tjenare det var inte igår, ähh skämt åt sidan.Idag har jag jobbat med min far, som hans assistent. Det var kul, kul var det, ähh men det var roligt, jälit kul.Började med att vi skulle åka på bolagsstämma med ABK (ett företag). Vi åkte till en restaurang för att äta lunch och prata "bolagssnack". Det var jag, min pappa, Frank och farbro Pelle: en kompis fader. Vi åt och de skrev på några papper, mycket lärorikt och intressant, NOT! ähh nu skämta jag igen, skämt åt sidan.

Sen när vi hade ätit så skulle vi byta däck på våran bil. Det var mycket mer lärorikt än bolagsstämman, jag ska byta däck när jag blir stor, gött! efter däckbytet åkte vi till min faders kontor där jag hjälpte honom med massa pappersarbete, som är skittråkigt. Jag skule t.ex. skriva ner leveranskostnader för ca 100 olika företag i ett excel arbete. Kul, mycket kul. Detta tog ungefär 30 pissepauser, inte värt. Sedan kopierade jag lite och sånt skit, dagen på kontoret tog slut. Vi skulle hem, MEN!

Nu skulle vi åka och kolla på Bilia (smygreklam) där vi ska köpa våran nya bil, de kallart den s80 och jag kallart den Volvo (vi rullar på latin för den lite dummare). Vi bestämde lite vad vi vill ha, jag MÅSTE ha Mp3! Äh det var det, sedan körde jag hem med min farfars gamla, sletna 240 (också volvo). Så nu sitter jag här och väntar ut dagen. Puss på er alla snebenta

måndag, juni 19, 2006

Kanot-Reidar

Klockan börjar närma sig halv 1 och mina ögonlock drar sig sakta men säkert neråt. Detta är dag ett på min blogg, och detta beror på att min otroligt trevliga kompis EA (inte bög) hade en sån här liten sida och då tänkte jag; Varför inte? Jag skaffade en och nu sitter jag här i min ensamhet och skriver.


Okej, en kort sammanfattning på vad jag har gjort idag.Vaknade med guld i mun och gick ner och åt lite frukost, smakade helt okej. Sedan skulle jag handla picknick-mat eftersom jag och min flickvän skulle ut och "picknicka". Vi skulle paddla kajak till en ö, men dit kommer vi sen. Jag gick då sakta men säkert till affärn och vad ser jag då? vad ser jag då? Svenska jävla jordgubbar kostar 45 Kronor!!! Jag köpte dem ändå eftersom jag är en finsmakare och måste ha de godaste, jag köpte även rostbiff och potatissallad med de verse tillbehör.

Picknickkorgen var färdig och min flickvän Andrea (även kallad Didrick) kom hem till mig. Vi gick bort till "Kanot-Reidar" för att låna två kajaker, jag får låna gratis :D Vi åkte till en ö åt våran picknick och sen åkte vi hem igen, ganska logiskt kanske. Efter detta har jag inte gjort så mycket förutom att varit med Andrea, som ska till Irland imorgon :( men, men det var allt, det kommer väll mer nån gång PussHej!!!